Sketchnoting & illustraties

Ik word heel blij van illustreren en sketchnotes en deel dit graag met jou. Ik doe dit veel voor mezelf, maar soms ook voor opdrachtgevers. Voor Rick Pastoor heb ik sketchnotes gemaakt bij webinars. En Instagramposts voor Stephanie van Ballegooijen.

Ben je benieuwd wat sketchnotes voor jouw bedrijf kunnen doen? Neem contact met me op, dan brainstormen we daar samen over.

Wat is een sketchnote?

Sketchnotes is een fijne en leukere (vind ik) manier om aantekeningen te maken. Doordat je er kleine afbeeldingen bij maakt en de zinnen to the point opschrijft kun je snel zien waar de lezing/webinar/podcast/boek over ging. Door sketchnotes te maken (of mijn sketchnotes te bekijken) kun je makkelijker verbanden leggen, informatie beter onthouden, herinneren en ook toepassen.

Lees in dit blogartikel hoe ik in aanraking ben gekomen met sketchnotes.

Sketchnotes van evenementen

Een evenement is een perfecte gelegenheid om vast te leggen in een sketchnote. Bezoekers zullen door middel van de sketchnotes het evenement nogmaals beleven en ook de informatie beter opslaan en herinneren.

Iconen

Ik maak voor ondernemers iconen die te gebruiken zijn op jouw website, social media accounts en bijvoorbeeld in nieuwsbrieven. Je ontvangt van mij de losse iconen en jij kunt zelf aan de slag. Een ideale manier om uniek en herkenbaar te zijn voor jouw doelgroep.

Sketchnotes als social media post

Wil je jouw social media posts een extra boost geven? Dat kan door de tekst samen te vatten in een sketchnote. Op deze manier zullen jouw volgers de tekst van je post beter begrijpen, onthouden en zelfs opslaan.

Als lesmateriaal of lezingen

Geef toe, een sketchnote als lesmateriaal is een stuk leuker dan een lap tekst toch? Het is leuker om iemand aan te bieden en ook leuker om te bekijken. Win-win dus ;).

“De beste manier om de toekomst te voorspellen is door deze te creeren”
– Peter Drucker